Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

7 προκρίσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων οι Λεωντίδες


Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου διεξήχθη στο Σχηματάρι η πρώτη προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων. Μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση, 7 αθλητές των Λεωντίδων Άνω Λιοσίων πήραν την πρόκριση για την τελική φάση.

Συγκεκριμένα, προκρίθηκαν οι:
- Ραπτόπουλος Χάρης, 1η θέση στα 53 κιλά
- Μικρόπουλος Γιώργος, 1η θέση στα 35 κιλά
- Μικρόπουλος Σταύρος, 1η θέση στα 38 κιλά
- Καλαιδόπουλος Νίκος, 1η θέση στα 42 κιλά
- Ιωσηφίδης Νίκος, 1η θέση στα 66 κιλά 
-Ζειτινίδης Αναστάσιος , 3η θέση στα 47 κιλά
-Ασλανίδης Ηλίας, 3η θέση στα 53 κιλά

Στους αγώνες επίσης συμμετείχαν και οι Στασινός Κώστας, Μπρούλης Ιωακείμ, Τριανταφυλλόπουλος Γιώργος, Ιωσηφίδης Γιώργος, Τσολαρίδης Γιάννης, Κίτσιος Γιώργος, Λοιζίδης Λάζαρος, Σπυριδόπουλος Κώστας,  Τσιρίδης Ηλίας, Σταθόπουλος και Τσολαρίδης Γιάννης, που αν και αγωνίστηκαν σκληρά, δεν κατάφεραν να προκριθούν. Έτσι, θα συμμετάσχουν την επόμενη εβδομάδα στη Β προκριματική φάση, που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Με ανακοίνωση του,το Δ.Σ. των Λεωντίδων θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές που κατάφεραν να προκριθούν για την τελική φάση του Πανελληνίου και εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά που θα αγωνιστούν στη Β φάση. Τελος, συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας κ. Αποστόλου Νίκο, γιατί με τη στήριξη και την εμψύχωση του οι αθλητές μας έχουν αυτές τις σημαντικής διακρίσεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου