Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Δεύτεροι στην Ελλάδα οι Παίδες των Άνω Λιοσίων - Για ένα πόντο χάθηκε η πρώτη θέση


Τη δεύτερη θέση, με απολογισμό τριών μεταλλίων, κατέκτησαν οι αθλητές των Λεωντίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, που έλαβε χώρα στην Μεσσήνη στις 6-7 Μαΐου 2016.
Η πρώτη θέση χάθηκε για ένα μόλις πόντο (39 έναντι 40 του ΠΑΟΚ) και έτσι η ομάδα μας δεν έκανε το 3 στα 3 στις κατακτήσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, μετά την πρώτη θέση σε Εφήβους και Παμπαίδες.
Δυστυχώς, οι αγώνες σημαδεύτηκαν από τη σφαγιαστική διαιτησία που είχε για μια ακόμη φορά η ομάδα μας σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα, στη διάρκεια του οποίου καταργήθηκαν οι κανονισμοί και υπήρχε καταφανέστατη αλλοίωση του αποτελέσματος και της συνολικής βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, όλοι οι αθλητές του Συλλόγου έκαναν μεγάλη προσπάθεια και δικαιούνταν να βρίσκονται στην πρώτη θέση.
Τα αποτελέσματα των αθλητών των Λεωντίδων ήταν τα παρακάτω:
- Ραπτόπουλος Χάρης, 3η θέση στα 54 κιλά
- Παπαδόπουλος Σταύρος, 3η θέση στα 63 κιλά
- Μαργαρίτης Στέλιος, 3η θέση στα 54 κιλά
- Φωτάκης Σταμάτης, 5η θέση στα 63 κιλά
- Κοσμίδης Νίκος, 5η θέση στα 69 κιλά
- Γαλατιανός Γιάννης, 5η θέση στα 76 κιλά
- Μπατιστάτος Γιώργος, 5η θέση στα 76 κιλά
- Δεμιρκάν Γιάννης, 6η θέση στα 54 κιλά
- Τσαγκάνης Γιώργος, 7η θέση στα 76 κιλά

Ο προπονητής της ομάδας μας Αποστόλου Νίκος, ο οποίος απουσίαζε από τους αγώνες λόγω της συμμετοχής του Παπαδάτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ιράν, έκανε την παρακάτω γραπτή δήλωση:
Μετά την επιτυχία της 3η θέσης στον κόσμο στην ελληνορωμαϊκή και την 5η θέση στην ελευθέρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ιράν του Αλέξανδρου Παπαδατου και με την ολοκλήρωση των εσωτερικών διοργανώσεων η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στους Παμπαιδες,στους Εφήβους κα την δεύτερη θέση για ένα βαθμό στους Παίδες. Όπως με ενημέρωσαν και διαπίστωσα ο ίδιος από τα βίντεο των αγώνων η διαιτησία ήταν για μια ακόμη φορά εχθρική προς τον Σύλλογο μας. Εμείς μια απάντηση έχουμε να δώσουμε σε ολα αυτα,δουλειά και μόνο δουλειά συμβάλλοντας ετσι στο ανέβασμα του επιπέδου της Ελληνικής Παλης προσφέροντας νέα ταλέντα στο άθλημα μας.Με την δημιουργία του νέου Συλλόγου Λεωντιδες Άνω Λιοσίων συναντήσαμε πολλές δυσκολίες και προβλήματα,ανανεώσαμε την ομαδα μας, Δουλέψαμε πολύ στα νέα παιδιά και οι αθλητές μας ανταποκρίθηκαν και έδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους αθλητές,τη διοίκηση, τους γονείς και τον Δήμο Άνω Λιοσίων για την προσπάθεια που κάνανε και συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι φθάνοντας την ομάδα μας ακομα πιο ψηλά! ".















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου