Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα , με τη συμμετοχή νέων παιδιών , αθλητών του Α.Ο. ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ , αλλά και αρκετών γονέων τους , όλων των
προπονητών και σύσσωμης της Διοίκησής του , πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης , στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης , η εκδήλωση για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς , κατά την οποία τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός .
Τον  Αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος , κ. Καμπόλης Δημήτριος και ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης , κ. Θάνος Κωνσταντίνος .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας , την χρονιά που τελείωσε .
Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους καθημερινά και παίρνοντας δύναμη , δίνουμε την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη , μεράκι και αγάπη προς τα παιδιά και το άθλημα  , τους προπονητές για την ποιοτική δουλειά τους , καθώς και όλους τους αρωγούς των προσπαθειών μας , για την ανάδειξη και την εξέλιξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή .
Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί , ενώ στη συνέχεια προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους εδέσματα .  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου