Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΚΑΜΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΜΑΡΤΙΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ



Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο καθώς και τον Αντιδήμαρχο , κ. Καμπόλη Δημήτρη , για την
συνεισφορά τους στο σύλλογό μας . Παραθέτουμε τις ευχαριστήριες επιστολές :
 


Αξιότιμε κύριε Μαρτίνο ,

     Το Δ.Σ. και οι αθλητές του «Α.Ο. ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ» , εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρεί υποχρέωση να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική χορηγία του αθλητικού υλικού, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η συνεισφορά σας με αθλητικό υλικό , αποτελεί μέγιστη προσφορά στην διατήρηση του Συλλόγου και στην υλοποίηση του κοινού οράματος για την συνέχιση και κυρίως την νέα ανάπτυξη της αθλητικής και πολιτιστικής κυψέλης που υπάρχει στην περιοχή μας.
Σας ευχόμαστε  υγεία, ευημερία και ό,τι καλύτερο στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια .

                                          Με εκτίμηση

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΧΕΙΛΕΤΖΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                       ΠΟΥΡΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ



 

Αξιότιμε Αντιδήμαρχε ,κύριε Καμπόλη ,


     το Δ.Σ.  του «Α.Ο. ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ» , αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να σας ευχαριστήσει για την παρουσία σας στην εκδήλωση  Αγιασμού , που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης .


      Επίσης , θα ήταν παράληψη μας , να μην αναφερθούμε στην ευγενική χορηγία του επιχειρηματία κ. Μαρτίνο Αθανασίου , για την κάλυψη των αναγκών μας σε αθλητικό υλικό ,η οποία έγινε ύστερα από δική σας συναινετική παρέμβαση .

      Η συνεισφορά σας , αποτελεί μέγιστη προσφορά για την διατήρηση του Συλλόγου και την υλοποίηση του κοινού μας οράματος στην συνέχιση της ανάπτυξης  της περιοχή μας.  

     Η προσφορά σας αυτή φανερώνει  την αγάπη και το συνεχές ενδιαφέρον σας για τον αθλητισμό και αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την ομάδα μας , για την οποία αποκτά διπλό νόημα και αξία . Δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη τη κοινωνία συμπεριλαμβανομένου και του αθλητισμού , η κίνησή σας αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη δεν έχει χαθεί από την σημερινή κοινωνία .

     Ελπίζουμε να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία .

Σας ευχόμαστε  υγεία, ευημερία και ό,τι καλύτερο στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια .

                                          Με εκτίμηση

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΧΕΙΛΕΤΖΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                      ΠΟΥΡΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου