Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ

     Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο ΑΛΚΑΖΑΡ της Λάρισας το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πάλης . Στο φετινό Πρωτάθλημα,το οποίο συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο το Υπουργείο Παιδείας  και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης , συμμετείχαν 230 αθλητές και αθλήτριες από τα Λύκεια όλης της Ελλάδας . Κύριος στόχος των μαθητών - αθλητών που συμμετείχαν σ’ αυτό το Πρωτάθλημα , είναι η μοριοδότηση που κατοχυρώνεται με τη διάκριση και τους  βοηθάει  να εισαχθούν σε Ανώτερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα .
     Οι αθλητές του συλλόγου μας ήταν παρόντες δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό επιδεικνύοντας αγωνιστικότητα και ήθος στο ταπί και κατακτώντας 4 μετάλλια .
Συγκεκριμένα :
Ασλανίδης Ηλίας , χρυσό μετάλλιο στα 59 κιλά
Ραπτόπουλος Χάρης , αργυρό μετάλλιο στα 59κιλά
Μαργαρίτης Στέλιος , αργυρό μετάλλιο στα 96  κιλά
Μπατιστάτος Γιώργος , χάλκινο μετάλλιο στα 85 κιλά
Γεωργαράκης  Ανδρέας , 5η θέση και
Κοσμίδης Νίκος 5η θέση
     Οι αθλητές μας Παπαδόπουλος Σταύρος , Παπαδόπουλος Γιώργος , Τσαγκάνης Γιώργος και Γαλατιανός Γιάννης πάλεψαν υπέροχα χωρίς όμως να πάρουν κάποια θέση .
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου και στον άνθρωπο που βρίσκεται συνέχεια δίπλα τους , τον προπονητή κ. Αποστόλου Νίκο , που μέσα από την σκληρή δουλειά που κάνει στα παιδιά μας , νιώθουμε και εμείς οι γονείς περήφανοι για τα παιδιά μας.  
     Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια και παράλληλα τα συγχαρητήρια στον κ. Κρεμμύδα Γιάννη , Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής , που ανταποκρίθηκε άμεσα για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης των αθλητών και του προπονητή μας . Τον ευχαριστούμε που αναγνωρίζει το έργο μας , ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και στηρίζει τις δραστηριότητές μας .

                              
                                                                                                              1ος Ασλανίδης Ηλίας
       2ος Ραπτόπουλος Χάρης


           2ος Μαργαρίτης Στέλιος


        3ος Μπατιστάτος Γιώργος











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου