Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ευχές στους υποψήφιους φοιτητές για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2016 – 2017

     Ευχόμαστε καλή επιτυχία δύναμη και κουράγιο στα παιδιά του συλλόγου αλλά και σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις .

      Αναμφίβολα , οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας αλλά είναι και αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και ξεκίνημα νέων προσπαθειών . Αποτελούν ένα σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεων και στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας , η αισιοδοξία και το αγωνιστικό ήθος των μαθητών του τόπου μας πρέπει να μας κάνει υπερήφανους και να μας δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα .
     Πιστεύουμε απόλυτα στη δύναμη των νέων ανθρώπων και στην ικανότητά τους να πετύχουν αυτό που προσδοκούν . Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι την τελευταία στιγμή .
      Χρειάζεται να οπλιστείτε με ηρεμία , ψυχραιμία , νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας , των γονιών σας και των δασκάλων σας , με στόχο να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας . Να γνωρίζετε ότι πραγματικός νικητής είναι η υπομονή και η αισιοδοξία . Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται συνεχώς για το καλύτερο , στο τέλος δικαιώνεται .
      Ωστόσο , οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα , είναι απλά ένα εισιτήριο για ένα άλλο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εμπειρίας. Σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχουν αποτυχημένοι . Απλώς είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας δοκιμάζονται οι κόποι σας .
     Θέλουμε να εκφράσουμε , τις πιο θερμές ευχές μας για καλή επιτυχία σε όλους εσάς που κάνετε αυτό το δύσκολο και συνάμα όμορφο βήμα για το ΄΄πέρασμά΄΄ σας από τα μαθητικά θρανία στα έδρανα των Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μας , στις οικογένειές σας που ζουν πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία και αγωνιούν για το μέλλον σας . Να τους ευχηθούμς υγεία και θετική σκέψη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας . Η πολύπλευρη στήριξη που σας παρέχουν είμαστε σίγουροι ότι θα αποφέρει καρπούς στο μέλλον .
      Αγαπητά μας παιδιά , συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι :«Η μόνη αποτυχία που πρέπει να φοβάται κανείς είναι να μην επιμείνει στο στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος».

                                                            To Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου