Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Χρυσός Ολυμπιονίκης μέσα στην Τουρκία αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Παπαδάτος


Πραγματοποιώντας για μια ακόμα φορά συγκλονιστική εμφάνιση, ο Αλέξανδρος Παπαδάτος κατάφερε να σηκώσει την Ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στην Σαμψούντα.
Αγωνιζόμενος με πολύ ψυχή και σπουδαία τακτική και κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως ήταν το φανατισμένο κοινό και η εχθρική διαιτησία, κατάφερε να επιβληθεί διαδοχικά του Καζακστανού παγκόσμιου πρωταθλητή με εντυπωσιακή ανατροπή, στον ημιτελικό του  Τούρκου και στον τελικό του Ρώσου πρωταθλητή.

Ο αθλητής των Λεωντίδων ήταν πραγματικά συγκινητικός και ασταμάτητος, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνει όλα τα χρόνια με τον προπονητή του Νίκο Αποστόλου. Δικαιώνεται  έτσι για την αδικία που υπέστη πριν τέσσερα χρόνια στον τελικό της προηγούμενης Ολυμπιάδας στη Σόφια, όπου είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Αλέξανδρος δεν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ολυμπιάδα, καθώς θα αγωνιστεί στις 25 Ιουλίου στα 125 κιλά στο στυλ της Ελευθέρας.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Αλέξανδρο για την τεράστια επιτυχία του καθώς και τον προπονητή του Νίκο Αποστόλου για τον αγώνα που κάνει όλα αυτά τα χρόνια!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου