Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνημα για την πάλη των Άνω Λιοσίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο - Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός

Με νέα ονομασία, αλλά με την ίδια δίψα για διακρίσεις και μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά, ξεκίνησαν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις του αντρικού τμήματος Πάλης των Άνω Λιοσίων. Οι Λεωντίδες Άνω Λιοσίων λοιπόν καλούνται, με προπονητή τον δημιουργό της πάλης στα Άνω Λιόσια Νίκο Αποστόλου, να συνεχίσουν την παράδοση που θέλει το σύλλογο να είναι σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια στις πρώτες θέσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Σε δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, γίνεται μια νέα αρχή στο Σύλλογο, που πρέπει να έχει τη στήριξη όλων των φίλων του αθλήματος και των κατοίκων της περιοχής μας.
Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης, που λόγω και του νέου ξεκινήματος που γίνεται θα έχει έναν ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα. Νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γονέων των αθλητών όπου θα συζητηθούν όλα τα προς διευθέτηση θέματα του Συλλόγου. Είναι εύλογο λοιπόν πως η παρουσία όλων των μελών της ομάδας μας είναι απολύτως απαραίτητη.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την προέλευση του ονόματος της ομάδας αλλά και το νέο διοικητικό της σχήμα.
Καλή αρχή στη νέα προσπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου