Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αγιασμός και επίσημη πρεμιέρα για τους Λεωντίδες Άνω Λιοσίων



Με τις ευλογίες της εκκλησίας, την παρουσία επισήμων και την αθρόα προσέλευση των μελών και των φίλων της ομάδας ξεκίνησε η νέα σεζόν για το νεοσύστατο Σύλλογο Πάλης Α.Ο. Λεωντίδες Άνω Λιοσίων.  

Στον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο  εφημέριος του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας πατήρ Κωνσταντίνος Τόλιας το απόγευμα της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης, έδωσαν το παρόν αρκετοί εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής, της Ε.Ο.Φ.Π., καθώς και πολλοί αθλητές, γονείς και φίλοι του αθλήματος.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί, ενώ στη συνέχεια προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους εδέσματα που ετοίμασαν οι γονείς των αθλητών.
Το γεγονός της πολυπληθούς παρουσίας του κόσμου στον αγιασμό του Συλλόγου αποτελεί αφενός τεράστια αναγνώριση του έργου που επιτελείται στην ομάδα της Πάλης των Άνω Λιοσίων τα τελευταία 25 χρόνια, αφετέρου κάνει όλα τα μέλη του νέου Συλλόγου να συνειδητοποιήσουν  πως πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διατηρήσουν την ομάδα στις καλύτερες της Ελλάδας.
Ευχή όλων είναι να συνεχιστεί η παράδοση που θέλει την Πάλη να αποτελεί το άθλημα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον Δήμο μας και να εξακολουθεί το κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης να είναι μια κυψέλη εκκολαπτόμενων πρωταθλητών.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου