Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015


ΔΕΥΤΕΡΟΣ  ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

Έπειτα από συγκλονιστική εμφάνιση και πετυχαίνοντας δύο νίκες και μία ήττα, ο πρωταθλητής του συλλόγου μας Ιωσηφίδης Μιχάλης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στη Τουρκία.
Ξεκίνησε νικώντας τον πρωταθλητή από τη Σερβία και ακολούθησε η νίκη απέναντι στο Βόσνιο πρωταθλητή που του εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Τούρκο αθλητή, όπου μπροστά σε ένα φανατισμένο κοινό και  έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα ,  που κρίθηκε στην κυριολεξία στο τελευταίο λεπτό, ηττήθηκε τελικά με 4-2, αν και βρισκόταν ,μπροστά στο σκορ μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Μιχάλης αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού γεγονός που τον είχε κρατήσει πολλές μέρες εκτός προπονήσεων. Τη συγκλονιστική εμφάνιση του αθλητή μας αναγνώρισαν και οι τούρκοι προπονητές, οι οποίοι έσπευσαν μετά τον αγώνα να του  δώσουν συγχαρητήρια.
Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια τόσο στον Μιχάλη όσο και στον προπονητή του, τον Αποστόλου Νίκο που τον συνοδεύεσαι στους αγώνες.


Μετά τους αγώνες ο προπονητής της ομάδος Αποστόλου Νικόλαος δήλωσε: Μέσα σε λίγες μέρες άλλος ένας αθλητής της ομάδος μας, μας κάνει υπερήφανους. Μετά το μετάλλιο του Παπαδάτου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ήρθε η σειρά του Ιωσηφίδη να φέρει μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας . Ο Μιχάλης έδωσε όλη την ψυχή του και μας έκανε περήφανους με την εμφάνιση του. Όλοι ξέραμε ότι είχε πρόβλημα στο γόνατο του και τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, έχασε το Χρυσό μετάλλιο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, με αντίπαλο τον Τούρκο πρωταθλητή μέσα σε ένα κατάμεστο και φανατισμένο κοινό. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που έχω αθλητές σαν τον Μιχάλη που δόξασε την ομάδα μας και την πατρίδα μας. Η ομάδα της πάλης των Άνω Λιοσίων δήλωσε παρών για μια ακόμη φορά σε μεγάλη διοργάνωση, συνεχίζουμε τον αγώνα μας βγάζοντας μεγάλους αθλητές και σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία.
Ο Ιωσηφίδης δήλωσε: Μετά από μια μεγάλη μέρα κατάφερα να ανεβώ στο βάθρο κατακτώντας τη 2η θέση. Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τον προπονητή μου κ. Νικό που με στήριξε, πίστεψε σε έμενα και με βοήθησε να φτάσω έως εδώ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου τους φίλους μου και τους συναθλητές μου που με υποστήριξαν και με βοήθησαν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Νιώθω  ευλογημένος που έχω τέτοιους ανθρώπους κοντά μου να με υποστηρίζουν.
Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ.του συλλόγου συγχαίρει τον Πρωταθλητή Ιωσηφίδη Μιχάλη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στη Τουρκία αλλά και τον προπονητή Αποστόλου Νίκο , ο οποίος αποτελεί τον στυλοβάτη όλης αυτής της προσπάθειας , όχι μόνο για την μεγάλη τους επιτυχία αλλά και για την ταπεινότητα την οποία επιδεικνύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου